Image Alt

FAQS

A quina hora podem entrar i sortir?

Els caps de setmana l’entrada serà a la tarda a l’hora concretada. La sortida el diumenge serà després de dinar a les 17.00 hores sempre que no hi hagi entrada de clients el mateix dia (en aquest cas, Casa Espunyes ho avisarà prèviament).
A les estades per setmanes l’entrada serà a la tarda, a partir de les 17.00 hores i la sortida al matí a les 11.00 hores. Els dies d’entrada i sortida seran els concretats depenent de l’allotjament reservat.

On he de recollir les claus?

Una vegada concretada l’hora d’arribada us podeu dirigir directament a la casa. Un membre de Casa Espunyes us estarem esperant.

S'accepten animals de companyia?

Acceptem animals de companyia sempre que s’avisi prèviament. Acceptem un màxim de 2 per allotjament amb un suplement de 8€ per nit i animal de companyia.

Trobarem llenya per la llar de foc i carbó per la barbacoa?

Nosaltres deixem llenya per pasar el cap de semana inclosa ja en el preu i un sac de carbó per la barbacoa. Si algú creu que en necessitarà més, això tindrà un cost extra de 8€ el cistell.

En cas que s'hi hagi de cancel·lar la reserva que passa?

Nosaltres guardem la paga i senyal per una propera vegada, la paga i senyal no es perd. No obstant si el client vol la devolució de l’import, es seguirà la nostra política de cancel·lació. En cancelacions de reserva efectuades en més de 30 dies abans de l’entrada a l’allotjament es retornarà el 100% de la paga i senyal. Entre 30 i 15 dies es retornarà el 50% i en menys de 15 dies no hi haurà devolució.

Poden venir visites a passar 1 dia?

Poden venir sempre amb previ avís i sempre que no se superi un nombre de visites acordat, ja que s’ha de respectar l’espai i la tranquil·litat dels altres hostes. Per les visites que facin ús de les instal.lacions (piscina, dutxes…) es cobrarà un suplement de 8€.

You don't have permission to register