CASA ESPUNYES

Relax, natura i bons moments

L'espai perfecte per famílies o parelles que busquin la tranquil·litat i desconnectar en un entorn paradisíac.

Zona de jocs

Zona exclusiva de jocs independent a les tres cases, on trobaràs un ping-pong i jocs de taula tant per a petits com pels grans.

Wifi

Wifi gratuït a tota la propietat perquè puguis connectar-te des de qualsevol punt de Casa Espunyes.

Barbacoa

Dues zones de Barbacoa, una per a la Casa El Cobert de l'Era i una altra a la zona de la piscina, compartida amb les 3 cases.

Disponibilitat actualitzada

Amb la nostra central de reserves incorporada a la web, podràs saber a temps real la disponibilitat dels tres habitatges.

Piscina

El jardí disposa d'una àmplia zona de gespa al costat de la piscina, amb una taula gran i zona de barbacoa. Espai compartit.

Televisió

Televisió amb entrada USB a totes les cases per tal d'oferir-te una estada inmillorable a casa nostra.

CASAS ESPUNYES

Descobreix el Solsonès

Des de Casa Espunyes, és molt fàcil descobrir tot el patrimoni natural i cultural de l'alt Solsonès, així com un patrimoni immaterial incomparable: el llegat de desenes de generacions pageses que durant més de mil anys han omplert de masies aquesta zona muntanyosa.

Testimonials

Casa Espunyes ofereix Totes les comoditats, en un espai natural incomparable, envoltat de paratges amb encant. Els seus propietaris Silvia i José són una parella molt amable i atenta, i de tracte senzill i familiar.Recomiendo aquesta casa, per a la persona que es qualsevol relaxar, i gaudir realitzant els incomptables, senders de la zona.Perfecto per a grups d'amics, que era nostre cas.

Roger Martinell

Top Rural

Vaig tenir la sort de poder pendre unes imatges aèries en aquest indret i és fantàstic! Em va sorprendre molt el Salt de la Font del Racó, que si no m'equivoco és la segona font més gran de la serra del Port del Compte i Odèn després de les Fonts del Cardener.

Jaume Balagué i Cortina

Google Bussines

Fantàstica i acollidora. Tranquil·litat al màxim. No li falta detall. Vistes i paisatge inceibles. Passem el Nadal en família, va ser increïble gaudir de l'estada i la tranquil·litat del lloc.

Patricia Córdoba

Google Bussines
You don't have permission to register